Двупосочен
Пристанище на отпътуване
Пристанище на пристигане
Дата на отпътуване
Пътници
Превозни средства

За нас

Уважаеми колеги,

По отношение на епидемията от COVID 19, моля да информирате клиентите си за следното:

Нашите плавателни съдове работят по обичайните си графици до / от Италия.

Поради извънредните обстоятелства, възникнали поради избухването на COVID-19, италианските власти съобщиха следните инструкции за пътниците, пътуващи до / от италианските пристанища:

Пътниците са длъжни да докажат, че пътуването им се дължи на:

Задължителна необходимост за работа

Спешна ситуация

Здравни причини

Връщане в доказано постоянно местожителство

Пътниците, които слизат от корабите, са длъжни да подпишат формуляр за самодекларация.

Формулярът за самодекларация се изпраща и на плавателните съдове, така че да бъде подписан от пътниците априори и да не се губи време по време на слизане.

Според италианските власти в момента не е възможно да се премине през Италия поради туристически причини.

Добре дошли при нас, в сайта на “Лакмос Травел” ЕООД. Фирмата ни е ОСНОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на всички фериботни компании, чиято търговска дейност е позиционирана в Гърция, Италия, Испания, Хърватска, Малта, Албания, Мароко, Тунис и други средиземноморски страни с излаз на всички морета затворени между цяла Южна Европа и Северна Африка. При нас можете да намерите ферибот за Гърция и Италия и да се качите като пътници, с вашите леки автомобили, с вашите камиони, за да използвате отворените морски пътища по предназначение.

Освен привилегията да работим с най-престижните фериботни компании, от “Лакмос Травел” ЕООД, предлагаме на своите клиенти специализирани услуги за ONLINE фериботни резервации и продажба на фериботни билети и карго по Средиземно, Егейско, Йонийско, Адриатическо морета; Гръцки, Италиански и Балеарски острови. Благодарение на нашите бързи, качествени и професионални услуги, улесняваме пътуването с ферибот Гърция – Италия - Гърция и острови.

В портфолиото на „Лакмос Травел” ЕООД, влизат три основни представителства с големи търговски и туристически измерения.

  • ГЕНЕРАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България (GSA)  на ATTICA GROUP – ANEK - SUPERFAST,  BLUE STAR FERRIES

  • ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ (SALES AGENCY)  за България на VENTOURIS FERRIES, ANEK, MINOAN LINES, GRIMALDI GROUP, HELLENIC SEAWAYS, SEA JETS, KEFALONIAN LINES, SAOS FERRIESANES, ZANTHE FERRIESEUROPEAN SEAWAYSFAST FERRIES, CYCLADES FAST FERRIES, MOBY LINES, JADROLINIJA и др.

  • ОСНОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на FORT CRS-ONLINE резервационна система – OPEN SEAS, HOTELS, RAILWAYS, BUSSES, INTERMODAL TRANSPORT.

Ние работим в перспектива с вас нашите клиенти, за да имате на разположение най-удобните маршрути; промоционални цени на фериботни билети, намаления и отстъпки за ферибот Гърция и Италия и за много други желани дестинации. Консултацията ни също е на високо ниво и отговаря на всички съвременни изисквания за актуалност, съотносимост и прецизност, относно разписания и цени за фериботни резервации и фериботни билети!

Важно за българските превозвачи, фирми и пътници – преференциални цени и гарантирани места. В онлайн системата ни са цените и разписанията, които могат да се разглеждат индивидуално, според това което търсите като дати, часове, пристанища и всичко, което ви интересува за вашето бизнес или туристическо пътуване. Онлайн системата ни за фериботни резервации и за фериботни билети функционира в реално време, като в нея вие се намирате на една лесно обходима онлайн карта. С удобство разглеждате, планирате, избирате на базата на вашите конкретни изисквания от предложените от нас дестинации, часове и цени.

Лакмос Травел” ЕООД се съобразява с индивидуалните изисквания на потребителите, с туристическите и търговски услуги, които морския транспорт предполага и затова нашата фирма е ангажирана с професионалното Развитие на фериботните дестинации. Като най-успешно развита линия е ферибот за Италия и Гърция, като отговор на силното търсене за туризъм в тези страни. Осигуряваме разнообразие от материали и информация засягащи хотели, градове, селища, местна култура и исторически пейзаж, природни феномени, манастири, храмове и мн. др. Този вид информация не засяга само дестинациите за ферибот Гърция Италия, но и важи за всички туристически маршрути.

С едно кликване на бутона „Резервивай фериботен билет” и с попълване на резервационната бланка, вие се озовавате само на няколко стъпки от желаните маршрут и дестинация, и от желаните фериботни билети. Следва бърза и професионална обработка на информацията; бързо и ефективно плащане от ваша страна, а последващата информация и фериботен билет получавате на посочения имейл.

Когато всичко е готово, ние ви предоставяме офертата, ваучер, чекирания билет; всички видове застраховки: медицински, автомобилни, имуществени, финансов риск, отговорност на превозвача и отговорност на туроператора. Те са необходими за конкретното пътуване и са вашата гаранция срещу злополуки и за повече сигурност при срещу нелоялни практики. Всички документи могат да се получат както онлайн, така и в офиса на фирмата.

Лакмос Травел”  осигурява на клиентите, избрали своя фериботен маршрут, като част от предлаганите транспортни услуги в страната и чужбина, най-разнообразни програми в сътрудничество с най-престижните туристически агенции и туроператори; туристически, търговски и бизнес пътувания в приятна атмосфера – всичко в интерес на нашите клиенти.

МОРЕТО, ЗЕМЯТА И НЕБЕТО СА НЕОБЯТНИ ЗА ВАС,
ОПОЗНАЙТЕ ГИ С НАС !

Очакваме Ви! На добър път!
От екипа на “Лакмос Травел”