Двупосочен
Пристанище на отпътуване
Пристанище на пристигане
Дата на отпътуване
Пътници
Превозни средства

Бари

БАРИ                                                GPS  41.131835, 16.867225

ANEK - SUPERFAST FERRIES

Molo San Vito, 70123 Bari, Italy.

Ventouris

Molo San Vito, 70123 Bari, Italy.