Двупосочен
Пристанище на отпътуване
Пристанище на пристигане
Дата на отпътуване
Пътници
Превозни средства

Инструкции за резервация

Само 3 стъпки и получавате вашия електронен билет.

 

Чрез онлайн системата плащането става само с кредитна карта!

 

В страница НАЧАЛО излиза системата за резервация on line, която система излиза и във всяка от страниците в сайта. Започнете с въвеждане на маршрут и дата на отпътуване. Въведете пристанище на отплаване и пристанище на пристигане. Ако имате и връщане кликнете на ,,Двупосочен. Въведете новият маршрут за връщане, брой пътници и брой превозни средства. Обръщаме специално внимание на пътуващите до Бари и Бриндизи от Игуменица, че фериботите по тези дестинации отплават малко преди или след полунощ. За Бари в 00,30 часа, за Бриндизи в 23,59 или в 01,00 часа.

 

След кликване на бутон ,,ТЪРСЕНЕ“, изберете дата и корабна компания, която най-добре отговаря на изискванията ви за пътуване. Понякога за един и същ маршрут има няколко корабни компании.

 

Кликнете на бутон ,,NEXT”.

 

Въведете пол Мъж/Жена. Изберете възрастовата група на пътуващия. Бебета до 1,99 години за Бриндизи и до 3,99 за Бари се настаняват само на Deck или Economy class,и пътуват безплатно. За маршрути Бриндизи ползват отстъпка Деца от 2 до 11,99 години, а до Бари от 4 до 12 години.Младежи (тинейджъри)от 12 до 25 години. За маршрут Анкона Деца са от 4 до 16 години, младежи от 16 до 25 години. За Гръцки острови безплатно бебета до 4,99 години на Deck или Economy. С отстъпка са деца от 5 до 10 години.

Изберете Клас настаняване и Тип на превозното средство. Въведете регистрационен номер на автомобила/буквите на номера, на латиница/.

 

Видове настаняване:

А1  Единична външна каюта с прозорец, баня и WC
А2 или АА2  Двойна външна каюта с прозорец, баня и WC
А3 или АА3  Тройна външна каюта с прозорец, баня и WC
А4 или АА4  Четворна външна каюта с прозорец, баня и WC
АВ1  Единична вътрешна каюта без прозорец с баня и WC
АВ2  Двойна вътрешна каюта без прозорец с баня и WC
АВ3  Тройна вътрешна каюта без прозорец с баня и WC
АВ4  Четворна вътрешна каюта без прозорец с баня и WC
AIR SEAT/PULLMAN SEAT/AIRPLANE SEAT  Самолетен тип седалка
DECK  Без запазено място/най-ниска цена/

За автомобил/джип до 6 метра дължина и до 2 метра височина

VEHICLES UP TO 6m IN LENGTH & UP TO 2m HEIGHT    за Бари
CARS UP TO 6m (MAXIMUM 2.10m HEIGHT)                     за Бриндизи

За компания Grimaldi Lines можете да изберете от падащото меню ОФЕРТИ НАМАЛЕНИЯ два вида цени- Economy по-ниски цени и билетите издадени по тази тарифа са без право на анулация! Flexible по-високи цени с право на анулация според условията на фериботната компания!

 

Кликнете на бутон ,,Calculate Final Price and Validity Check

Тук виждате крайната цена на пътуването и ако тя ви устройва, продължете към въвеждане последователно на фамилия и инициал за име на пътниците, на латиница по лична карта/паспорт, националност, регистрационен номер на автомобила /буквите се изписват на латиница/.

Кликнете на бутон ,,BOOK NOW”.

 

Вашата резервация е направена. Ще получите електронен билет на Е-мейла посочен от вас в данните за контакт!Електронният билет се заверява на пристанището,на касата,на компанията,с която ще пътувате.Там получавате бордните си карти и се качвате на ферибота.За дестинация Гърция-Италия-Гърция билетите се заверяват 2 часа преди отплаване!За дестинация Албания-Италия-Албания заверката на билети 4 часа преди отплаване!За Гръцки острови заверка 1 час преди отплаване!